2015-05-20 15.56.00
2015-05-20 16.00.12

Polecam przepis na szparagi zawijane w naleśniku w sosie beszamelowym..Nauczyłam sie tą potrawę gotować będąc w Niemczech..

Produkty:
2 szparagi na 1 naleśnik
1 plasterek sera
1 plaster dobrej szynki
1 średni naleśnik/przepis podany oddzielnie/

Wykonanie:
Szparagi ,obieramy,gotujemy na wolnym ogniu do miękkości..w między czasie smażymy naleśniki/przepis oddzielnie/
..Wykonujemy sos beszamelowy/przepis podany oddzielnie..
Na jeden naleśnik kładziemy szynkę ,ser i szparagi…zawijamy..polewamy sosem beszamelowym..zapiekamy w piekarniku o temperaturze 150 stopni przez 10 minut..
Dla wegetarian wersja identyczna tylko bez szynki..

Co Państwo sądzicie o tym przepisie..?

Osobiście polecam ..

(Odwiedzono 168 razy, 1 wizyt dzisiaj)