2015-04-11 19.15.30

Produkty:
1 chleb grzankowy
1/4 kostki masła
3-4 pieczarki
1 cebula
1/2 papryki czerwonej
sól,pieprz
plasterek sera żółtego na każdą kromkę

wykonanie:
Cebulę i pieczarki kroimy w piórka ,przesmażamy na maśle cebulę aż zacznie sie szklić dodajemy pieczarki i podsmażamy około 3 minut od czasu do czasu mieszając.Na koniec solimy i pieprzymy..
Na chleb tostowy smarujemy masłem,nakładamy ser żółty,,cebulę przesmażoną z pieczarkami ,pokrojoną paprykę w paseczki /jak ktoś lubi możę wcześniej podsmażyć ja wolę prawie surową 🙂 /.przykrywamy drugą kromką i wkładamy do tostera..

Przepraszam za zdjęcie ale są tam również tosty z wędliną 🙁

(Odwiedzono 988 razy, 1 wizyt dzisiaj)