Polewa do ciast

polewa-do-ciast Przedstawiam Wam ciekawy przepis

Składniki: 1 SZKLANKA CUKRU PUDRU
1 ŁYŻKA KAKAO
1 ŁYŻECZKA SOKU Z CYTRYNY..

Sposób wykonania: CUKIER. KAKAO ORAZ SOK Z CYTRYNY ZALEWAMY NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ GORĄCEJ WODY ,DOKŁADNIE MIESZAMY .I POLEWA GOTOWA. JEŻELI PRZELEJECIE PAŃSTWO WODĘ PROSZĘ DODAĆ CUKIER BY STWORZYŁA SIE KONSYSTENCJA ŚMIETANY.. JEST TO NAJPROSTSZY SPOSÓB NA POLEWĘ A ZAWSZE WYCHODZI.. :) ZAMIAST KAKAO MOŻNA DODAĆ .CAPPUCCINO LUB ZWYKŁĄ KAWE ZMIELONĄ W ZALEŻNOŚCI JAKI SMAK CHCEMY OSIĄGNĄĆ.. TROCHĘ GALARETKI ZMIENI KOLOR ..NA OCZEKIWANY NAPRAWDĘ JEST WIELE MOŻLIWOŚCI..